For lunch, she likes ham and cheese (town not bites),yogurt, raisins, applesauce, peanut butter sandwiches in the fridge drawer, or any combo of these. She's not a huge eater. help yourself too. Bread is on counter if you want to make a sandwich. It's fine if you want to go somewhere, leave us a note of where you are. Make sure she's buckled and rive carefully! Certain fast food places are fun if they have playgrounds and are indoors. It's probably too hot for playground, but whatever you want to do is fine. Take a sip cup of water and a diaper wherever you go. There's some money here for you in case you decide to go out for lunch with her. As for nap, try after lunch. She may not sleep, but try anyway. Read her a couple of books first, put area, on her mosquito bites (it's in the den on the buffet), then maybe rock in her chair. Give her a bottle of milk, and refill as needed, but don't let her drink more than 2 1/2 bottles of milk or she'll throw up. Turn on music in her room,, leave her in crib with a dry diaper and bottle to try to sleep. She likes a stuffed animal too. Try for 30-34 minutes. You may have to start the tape again. If she won't sleep, that's fine. We just call it "rest time" on those days that naps won't happen.
To whom is this passage probably being written?
- A. a mother
- B. a father
- C. a babysitter
- D. a nurse
Correct Answer: C
Rationale: The passage provides detailed instructions on how to take care of a little girl, indicating that the intended audience is someone other than the child's parents. A babysitter is the most likely recipient of these instructions, as they are typically hired to care for children when the parents are away. The specific guidance on feeding, naptime routine, and other care tasks align with what a babysitter would need to know to care for a child in place of the parents. Choices A, B, and D are incorrect because the passage does not address the child's parents directly. It focuses on providing guidance to someone temporarily responsible for the child's care, such as a babysitter.
You may also like to solve these questions
An adult skeleton had 206 bones. The skeleton has two major divisions: the axil skeleton and the appendicular skeleton. The axial skeleton, which consists of 80 bones including the skull, vertebrae, and rib, is located down the center of the body. The axial skeleton protects vital organs such as the brain and heart. The appendicular skeleton consists of 126 ones of the arms, legs, and the bones that attach these bones to the axial skeleton. The appendicular skeleton includes the scapulae (shoulder blades), clavicles (collarbones), and pelvic (hip) bones.
Based on the context of the passage, the reader can infer that this information is likely to appear in which of the following types of works?
- A. a scholarly paper
- B. a mystery
- C. a fictional story
- D. a biography
Correct Answer: D
Rationale: The information provided in the passage about the skeleton's structure and divisions, along with specific details like the number of bones and their functions, is characteristic of content found in a biography or a reference work focusing on anatomy. Biographies often include detailed factual information about historical figures, their lives, and aspects related to them, such as physical characteristics. A scholarly paper would delve deeper into analysis and research, rather than presenting basic factual information. The content in the passage is purely informative and factual, ruling out the possibility of it being part of a mystery or fictional story, which require narrative and plot elements rather than straightforward facts.
Stories have been a part of the world since the beginning of recorded time. For centuries before the invention of the printing press, stories of the world were passed down to generations through oral tradition. With the invention of the printing press, which made written material available to wide ranges of audiences, books were mass-produced and introduced into grater society. For the last several centuries, books have been at the forefront of education and entertainment. With the invention of the Internet, reliance on books for information quickly changed. Soon, almost everything that anyone needed to known could be accessed through the internet. Large printed volumes of encyclopedias became unnecessary as all of the information was easily available on the Internet. Despite the progression of the Internet, printed media was till very popular in the forms of both fiction and non-fiction books. While waiting for an appointment, enduring a several-hour flight, or relaxing before sleep, books have been a reliable and convenient source of entertainment, and one that society has not been willing to give up. With the progression and extreme convenience of technology, printed books are going to soon become a thing of the past. Inventions such as the iPad from Macintosh and the Kindle have made the need for any kind off printed media unnecessary. With a rechargeable battery, a large screen, and the ability to have several books saved on file, electronic options will soon take over and society will no longer see printed books. Although some people may say that the act of reading is not complete without turning a page, sliding a finger across the screen or pressing a button to read more onto the next page is just as satisfying to the reader. The iPad and Kindle are devices that have qualities similar to a computer and can be sued for so much more than just reading. These devices are therefore better than books because they have multiple uses. In cultural society that is part of the world and due to long-standing tradition, stories will always be an important way to communicate ideas nd provide information and entrainment. Centuries ago, stories could only be remembered and retold through speech. Printed media changed the way the world communicated and was connected, and now, as we move forward with technology, it is only a matter of time before we must say goodbye to the printed pas and welcome the digital and electronic future.
What is a secondary argument the author makes?
- A. Devices such as the iPad or Kindle are better than books because they have multiple uses.
- B. Books are still important to have while waiting for an appointment or taking a flight.
- C. Printed encyclopedias are still used and more convenient than using the Internet.
- D. With technology, there will soon be no need for stories.
Correct Answer: A
Rationale: The secondary argument made by the author is that devices such as the iPad and Kindle are superior to printed books because they offer multiple functions beyond just reading. The author mentions that these devices have qualities similar to a computer and can be used for much more than just reading, making them a more versatile option compared to traditional books. Choice B is incorrect because the author does not emphasize the importance of books for specific situations like waiting for appointments or flights. Choice C is incorrect as the author does not compare printed encyclopedias to the Internet. Choice D is incorrect as the author does not suggest that technology will eliminate the need for stories; instead, they focus on the transition from printed books to electronic devices for reading.
Christopher Columbus is often credited for discovering America. This is
incorrect. First, it is impossible to "discover" something where people already
live; however, Christopher Columbus did explore places in the New World
that were previously untouched by Europe, so the term “explorer†would be
more accurate. Another correction must be made, as well: Christopher
Columbus was not the first European explorer to reach the present day
Americas! Rather, it was Leif Erikson who first came to the New World and
contacted the natives, nearly five hundred years before Christopher
Columbus.
Leif Erikson, the son of Erik the Red (a famous Viking outlaw and explorer in
his own right), was born in either 970 or 980, depending on which historian you seek. His own family, though, did not raise Leif, which was a Viking
tradition. Instead, one of Erik's prisoners taught Leif reading and writing,
languages, sailing, and weaponry. At age 12, Leif was considered a man and
returned to his family. He killed a man during a dispute shortly after his
return, and the council banished the Erikson clan to Greenland.
In 999, Leif left Greenland and traveled to Norway where he would serve as a
guard to King Olaf Tryggvason. It was there that he became a convert to
Christianity. Leif later tried to return home with the intention of taking
supplies and spreading Christianity to Greenland, however his ship was blown
off course and he arrived in a strange new land: present day Newfoundland,
Canada.
When he finally returned to his adopted homeland Greenland, Leif consulted
with a merchant who had also seen the shores of this previously unknown
land we now know as Canada. The son of the legendary Viking explorer then
gathered a crew of 35 men and set sail. Leif became the first European to
touch foot in the New World as he explored present-day Baffin Island and
Labrador, Canada. His crew called the land Vinland since it was plentiful with
grapes.
During their time in present-day Newfoundland, Leif's expedition made
contact with the natives whom they referred to as Skraelings (which translates
to "wretched ones" in Norse). There are several secondhand accounts of their
meetings. Some contemporaries described trade between the peoples. Other
accounts describe clashes where the Skraelings defeated the Viking explorers
with long spears, while still others claim the Vikings dominated the natives.
Regardless of the circumstances, it seems that the Vikings made contact of
some kind. This happened around 1000, nearly five hundred years before
Columbus famously sailed the ocean blue.
Eventually, in 1003, Leif set sail for home and arrived at Greenland with a
ship full of timber.
In 1020, seventeen years later, the legendary Viking died. Many believe that
Leif Erikson should receive more credit for his contributions in exploring the
New World.
Which of the following can be logically inferred from the passage?
- A. The Vikings disliked exploring the New World.
- B. Leif Erikson's banishment led to his exploration of Canada.
- C. Leif Erikson never shared his stories with the King of Norway.
- D. Historians have difficulty pinpointing events in Viking history.
Correct Answer: D
Rationale: The correct answer is D. It can be inferred from the passage that historians have difficulty definitively pinpointing Viking historical events. The passage highlights the uncertainty around Leif Erikson's birth year, conflicting accounts of interactions with natives, and the lack of clarity regarding specific events in Viking history. Choices A, B, and C are incorrect. There is no indication in the passage that the Vikings disliked exploring the New World; Leif Erikson's banishment did not directly lead to his exploration of Canada but rather his desire to spread Christianity and find new lands; and there is no mention of Leif Erikson not sharing his stories with the King of Norway.
This excerpt is adaptation from The Life-Story of Insects, by Geo H. Carpenter.
Insects as a whole are preeminently creatures of the land and the air. This is shown not only by the possession of wings by a vast majority of the class, but by the mode of breathing to which reference has already been made, a system of branching air-tubes carrying atmospheric air with its combustion-supporting oxygen to all the insect's tissues. The air gains access to these tubes through a number of paired air-holes or spiracles, arranged segmentally in series.
It is of great interest to find that, nevertheless, a number of insects spend much of their time under water. This is true of not a few in the perfect winged state, as for example aquatic beetles and water- bugs ('boatmen' and 'scorpions') which have some way of protecting their spiracles when submerged, and, possessing usually the power of flight, can pass on occasion from pond or stream to upper air. But it is advisable in connection with our present subject to dwell especially on some insects that remain continually under water till they are ready to undergo their final moult and attain the
winged state, which they pass entirely in the air. The preparatory instars of such insects are aquatic; the adult instar is aerial. All may-flies, dragon-flies, and caddis-flies, many beetles and two- winged flies, and a few moths thus divide their life-story between the water and the air. For the present we confine attention to the Stone-flies, the May-flies, and the Dragon-flies, three well-known orders of insects respectively called by systematists the Plecoptera, the Ephemeroptera and the Odonata.
In the case of many insects that have aquatic larvae, the latter are provided with some arrangement for enabling them to reach atmospheric air through the surface-film of the water. But the larva of a stone-fly, a dragon-fly, or a may-fly is adapted more completely than these for aquatic life; it can, by means of gills of some kind, breathe the air dissolved in water.
Which definition most closely relates to the usage of the word moult in the passage?
- A. An adventure of sorts, especially underwater
- B. Mating act between two insects
- C. The act of shedding part or all of the outer shell
- D. Death of an organism that ends in a revival of life
Correct Answer: C
Rationale: The definition that most closely relates to the usage of the word 'moult' in the passage is the act of shedding part or all of the outer shell. The passage mentions how some insects remain under water until they are ready to undergo their final moult and attain the winged state. This process involves shedding their old skin or exoskeleton to transition from the aquatic larval stage to the aerial adult stage. Choices A, B, and D are incorrect because they do not align with the specific context provided in the passage. Choice A talks about an adventure underwater, which is unrelated to the biological process of moulting. Choice B refers to a mating act between insects, which is not the focus of the passage. Choice D discusses the death of an organism leading to a revival of life, which is not connected to the moulting process described in the passage.
The Dewey Decimal Classes. 000 Computer science, information, and general works 100 Philosophy and psychology 200 Religion 300 Social sciences 400 Languages 500 Science and mathematics 600 Technical and applied science 700 Arts and recreation 800 Literature 900 History, geography, and biography Jorgen is doing a project on the Ancient Greek mathematician and poet Eratosthenes. In his initial review, Jorgen learns that Eratosthenes is considered the first person to calculate the circumference of the earth, and that he is considered the first to describe geography as it is studied today.
To which section of the library should Jorgen go to locate these works?
- A. 100
- B. 200
- C. 700
- D. 800
Correct Answer: D
Rationale: Jorgen should go to Section 800 to locate The Iliad and The Odyssey by Homer. These works are literary masterpieces and would be categorized under literature in the library. While sections 100, 200, and 700 cover Philosophy and psychology, Religion, and Arts and recreation respectively, they are not the most suitable sections for finding works of literature like The Iliad and The Odyssey.
Nokea