Reading Related

Review Reading related questions and content

Sales Associate Position
Salary: $15 to $18 per hour
Job Type: Full time or Part time
Shift and Schedule: Weekdays, Evenings, Weekends
About Us: Button Land is the number one destination for buttons. We are dedicated to providing any button our customers could need. In addition to utility buttons, we stock a variety of antique and vintage buttons. Our team is passionate about helping our customers find the perfect button.
Qualifications: Previous sales and customer service experience preferred but will consider candidates without this experience who have a passion for buttons. Candidates must have strong communication, time management, and social skills. All candidates must be willing to work weekends.

Based on the information in the passage, which of the following could a reader conclude is true?

  • A. An applicant should have a passion for buttons and vintage items.
  • B. The successful applicant should have flexible availability.
  • C. An applicant will not be hired without previous sales experience.
  • D. The successful applicant may choose not to work weekends.
Correct Answer: B

Rationale: The correct answer is B. The passage mentions that all candidates must be willing to work weekends, indicating that having open availability is important for the position. Additionally, the job type includes full-time or part-time shifts on weekdays, evenings, and weekends, emphasizing the need for flexibility in availability. Choice A is incorrect as it mentions zippers, which are not specifically highlighted in the passage. Choice C is incorrect as the passage states that candidates without previous sales experience but with a passion for buttons will also be considered. Choice D is also incorrect as the requirement to work weekends is clearly stated in the passage, making it necessary for the successful applicant to be available during weekends.