All That Jazz: Jazz is an American musical art form which originated at the beginning of the 20th century in African-American communities in the Southern United States. It derived from a confluence of African and European music traditions. From its early development until the present, jazz has also incorporated music from 19th and 20th century American popular music. The word jazz began as a West Coast slang term of uncertain derivation and was first used to refer to music in Chicago in about 1915.
Improvisation is one of the key elements of jazz and a fundamental part of the nature of the music. In jazz, the skilled performer will interpret a tune in very individual ways, never playing the same composition exactly the same way twice. Depending upon the performer's mood and personal experience, interactions with fellow musicians, or even members of the audience, a jazz musician/performer may alter melodies, harmonies, or time signatures at will.
How does the author regard jazz?
Correct Answer: A
Rationale: The correct answer is A: A real aficionado. The detailed explanation for this choice is that the author regards jazz very positively and with a deep appreciation. This is evident from the extensive description provided in the extract, highlighting the origins, evolution, and key elements of jazz, such as improvisation. The author's detailed knowledge and enthusiasm for jazz indicate a high level of expertise and passion for the genre, aligning with the characterization of a real aficionado.
Summary of other choices:
B: Unable to determine - This choice is incorrect as the author's positive portrayal and detailed information about jazz clearly indicate a strong regard for the music genre.
C: Enjoys it occasionally - This choice is incorrect as the author's description goes beyond occasional enjoyment and demonstrates a deep understanding and appreciation for jazz.
D: Doesn't like it very much - This choice is incorrect as there is no indication in the extract that the author dislikes jazz; on the contrary, the detailed description suggests a strong affinity for the
Nokea